Rabu, 30 Mei 2012

Lirik Perawan Kalimantan Versi JAWA



Lirik Perawan Kalimantan Versi Jawa

Laki laki :
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan


Perempuan
cempedak mas duduk nongko
biyen cedak ora wani kondo
neng ngopo sliramu lungo
ninggal mulih ora kondo kondo




Laki laki :
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung


Perempuan :
wangi wangi banyune sabun
tak rewangi adus kungkum
tresnaku ra bakal alum
tak enteni yen mas se purun


Reff :
Perempuan :
aduh pak e mak e aduh
ati ku rindu kangen tenanan
kang mas ku pulang
kang mas ku mulih ning tanah sebrang


laki laki :
Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan








Tidak ada komentar:

Poskan Komentar