Minggu, 27 Mei 2012

Lirik Lagu Simpang Lima Ninggal Janji



Lirik Simpang Lima Ninggal Janji - Cipt. Nur Bayan


Soyo suwe
soyo nelongso rasane
atiku kangen 
kangen ku marang kowe


nanging pancen
pancen wes dadi nasib ne
durung bisa ssendingan
sesandingan karo kowe


arume kembang mekar ing wayah sore
arum ambune iso biso tak rasakne
nanging , nanging arume rambutmu
amung bisa tak bayang ne, mergo kowe ora neng kene


aku lungo nang monco
golek makaryo nggo sangune urip aku lan kowe
arume kembang mekar ing wayah bengi
dadi tombo kangen ku jeruning atiiiiiii....


kembang ku ayu
lilakno lungaku
aku ra bakal lali marang janji sing tak lali
ning simpanng limo iki, sing nyekseni sumpahe ati
janji ku mengko mesti tak tepati.


Me With Rossy Rezza SAGITA

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar