Rabu, 30 Mei 2012

Lirik Perawan Kalimantan Versi JAWA



Lirik Perawan Kalimantan Versi Jawa

Laki laki :
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan


Perempuan
cempedak mas duduk nongko
biyen cedak ora wani kondo
neng ngopo sliramu lungo
ninggal mulih ora kondo kondo




Laki laki :
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung


Perempuan :
wangi wangi banyune sabun
tak rewangi adus kungkum
tresnaku ra bakal alum
tak enteni yen mas se purun


Reff :
Perempuan :
aduh pak e mak e aduh
ati ku rindu kangen tenanan
kang mas ku pulang
kang mas ku mulih ning tanah sebrang


laki laki :
Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan








Minggu, 27 Mei 2012

Lirik Lagu Simpang Lima Ninggal Janji



Lirik Simpang Lima Ninggal Janji - Cipt. Nur Bayan


Soyo suwe
soyo nelongso rasane
atiku kangen 
kangen ku marang kowe


nanging pancen
pancen wes dadi nasib ne
durung bisa ssendingan
sesandingan karo kowe


arume kembang mekar ing wayah sore
arum ambune iso biso tak rasakne
nanging , nanging arume rambutmu
amung bisa tak bayang ne, mergo kowe ora neng kene


aku lungo nang monco
golek makaryo nggo sangune urip aku lan kowe
arume kembang mekar ing wayah bengi
dadi tombo kangen ku jeruning atiiiiiii....


kembang ku ayu
lilakno lungaku
aku ra bakal lali marang janji sing tak lali
ning simpanng limo iki, sing nyekseni sumpahe ati
janji ku mengko mesti tak tepati.


Me With Rossy Rezza SAGITA

Rabu, 22 Februari 2012

FREE DOWNLOAD MP3 SAGITA LIVE EXPO BLITAR 2012




Bareng AN. Promosindo SAGITA Djanduth Assololey mempersembahkan lagu lagu nya untuk para penggemar setia nya
Kali ini ada 12 lagu live show Live EXPO BLITAR 2012 , SAGITA bareng AN. Promosindo
Diantaranya :


1. Tul Jaenak 
2. Iwak Peyek
3. Cinta Terisolasi
4. Cinta Rahasia
5. Loro Ati
6. Untuk Selamanya
7. Prawan Kalimantan
8. Tego Alias Sandal Jepit
9. Janji ( new )
10. Sebening Embun ( new )
11. Aw Aw Aw
12. Alamat Palsu





Monggo para Sagita Mania semuanya, silahkan lengkapi koleksi Mp3 anda
Dari Saya Mr.Minorey Kaskus, untuk anda sekalian 




Salam Damai Selalu
Salam Assololey Mas Bro

Yuk bagi anda yang domisili di wilayah Kediri
Mari Join dengan Kami di Facebook Grup :

klik : 






Jumat, 16 Desember 2011

OM.SAGITA Djanduth Assololey Live Show Bogo Plemahan Kediri.

Teman teman ku Sagita Mania dimanapun berada.
Dan juga teman ku Sagita Mania Kediri.
Kali ini saya akan mempersembahkan lagu lagu yang kalian nanti.
Tentunya lagu baru dari OM.SAGITA Djanduth Assololey.
Yang di Record dari Live Show Bogo Plemahan Kediri.
Ada Ngamen 8 , Prawan Kalimantan dan Layang Sworo.

Berikut 3 lagu yg saya persembahkan buat semua temanku Sagita Mania :